Kod produktu: Z-YBL-1408D-WHITE-HANG
EAN: 5903816474551
Výrobce: Calissimo
Zkontrolujte dostupné financování:
Zaplaťte do 21 dnů
Nakupte a zaplaťte do 21 dnů!
10 931 CZK
9 033,88 CZK / bez DPH + (1 897,11 CZK DPH 21%)
Dostupnost: nepřístupný
Ve skladu: 0 ks
Doručení za: 208 CZK
Body za tento produkt: 0 bodů
Informujte o dostupnosti Podívejte se na další produkty
Sdílet
Popis zboží

Sauna vděčí za svůj vznik zaměření na léčivé vlastnosti vody. Pomocí přesně řízených ultrazvukových vln sauna neustále  produkuje velké množství mikroskopické léčivé mlhy . Ošetření vlasů je intenzivně podpořeno úžasnými vlastnostmi vodní mikromlhy. V dobách popularizace používání trvalých a barvení vlasů v běžných kúrách  byly tou největší touhou právě zdravé vlasy . Po dokončení účesu sauna přechází k péči o vlasy zavedením speciální kúry.

Péčí o vlasy obvykle rozumíme aplikaci kondicionéru přímo na vlasy. Jedná se o jeden z mnoha způsobů, jak efektivně opravit poškozené vlasy, ale jeho účinnost můžete zvýšit využitím úžasné síly vody. Sauna toto řešení využívá, pomáhá molekulám pečujících látek rychle a efektivně se dostat dovnitř vlasu a zajišťuje tak větší účinnost ošetření .

Sauna také umožňuje nastavit úhel elevace kopule. Svým designem umožňuje klientovi relaxaci během procedury , protože žádné zařízení nezakrývá klientovi zrak a obličej, což eliminuje případný pocit izolace a stresu spojený s tímto typem ošetření. Kopule se zvedá vertikálně, takže není potřeba žádný speciální úložný prostor.

Sauna díky vestavěné ultrazvukové sondě produkuje léčivou mlhu. Na rozdíl od přístrojů, které využívají horkou páru, má sauna schopnost řídit teplotu produkované mlhy, což klientovi zajišťuje pozitivní pocity a komfort při ošetření . Také množství produkované mlhy je přísně kontrolováno zařízením. To umožňuje individuální přizpůsobení detailů ošetření každému typu vlasů  a specifikaci konkrétního prostředku. Tato funkce zajišťuje použití správného množství mlhy pro každé ošetření. Sauna má také automatické nastavení teploty, pracovní doby a úrovně mlhy.

Sauna umožňuje nastavit výšku postavy, což umožní přizpůsobit výšku přístroje individuální výšce každého klienta. Sauna je navíc vybavena pákou, která kadeřníkovi poskytne pevnější úchop a možnost plynulého nastavení.

Zařízení má velkou nádrž na vodu. Nádrž vám za předpokladu 8minutové doby ošetření umožní obsloužit až 20 klientů na jedno naplnění . Navíc obsahuje ukazatel hladiny vody, který vám umožní zefektivnit plánování ošetření. Přístroj tak i při velkém počtu zákazníků a intenzitě procedur zaručuje bezproblémový chod sauny a bezproblémový průběh každé procedury.

Mlha jemně obklopuje hlavu klienta díky tomu, že přístroj má oddělené kanály pro chladicí vzduch a terapeutickou mlhu . Studený vzduch je přiváděn do vnitřku kupole ze středu její zadní části, což umožňuje okamžité ochlazení a udržení teploty vydávané mlžnou saunou.

Vypouštěcí nádrž eliminuje potenciální neočekávané úniky vody . Rozprašovací trysky jsou umístěny v horní části kopule a jejich tvar zabraňuje kapání vody přímo na vlasy klienta.

Sauna umožňuje do vlasů vtlačit hydratační nebo obnovovací prostředky, jako např. argonová maska ​​na vlasy nebo keratinové ampule.

Tento model má následující vlastnosti:

  • Regulace teploty až do 65 C
  • teplá a studená mlha
  • 5stupňové  nastavení intenzity mikromlhy
  • ozonoterapie
  • 3 programy
  • Prostorná nádrž na vodu
  • Časovač 0-99 minut
  • DC výkon: 700W
  • Napětí: 220V
  • Frekvence: 50-60Hz
    Rozbalit popis

    Kategorie Sauny

    Výrobce Calissimo